sâmbătă, 11 decembrie 2010

Dezmembrari.ro poarta haine noiDezmembrari .ro cu un nou design si concept


In decembrie 10, 2010, portalul dezmembrari.ro isi schimba hainele vechi si primeste la schimb un nou design si un cod html optimizat SEO.
Ce defineste noul concept ?
In anul 2001, dezmembrari.ro trece direct la fapte si cu ajutorul unui CMS, firmele de dezmembrari auto, publica pe Internet, stocul real de piese auto provenit din dezmembrare sau import direct. Nu a fost asa de simplu de convins detinatorii firmelor ca, Internetul reprezinta viitorul si vanzarea si prezentarea se va muta chiar acolo.
In 2003, din multiplele solicitari de piese auto care veneau pe adresa de mail, administratorul decide realizarea unui formular in perl, care sa transmita in timp real, toate aceste cereri catre firme din domeniu. Nu mare a fost mirarea, cand dupa 6-8 luni sistemul a inceput sa se miste cu adevarat. Clienti care nu avea nici o sursa de procurare piese SH, apelau la site-ul dezmembrari.ro si prin intermediul acestui formular comenzi piese auto reuseau sa intre in contact cu cei de care aveau nevoie.. O idee de succes este intotdeauna preluata se spune.
Astazi majoritatea site-urilor specializate in vanzarea de piese auto si accesorii, ofera posibilitatea de a comanda piese auto, online.
Sa revenim cu gandul la noul site, noul concept care schimba vechiul formular din perl, apoi php, asp, s.a.m.d., cu un design modern utilizand programarea in FLASH.


Avantaje: Design placut, usor de inteles, click-uri in loc de selectii dropdown, fara camp securitate CAPTCHA.

Dezavantaj: Formularul nu poate este optimizat seo 100%, asa cum se poate cu orice alta varianta de limbaj programare.

Solicitarile pentru piese raman in cadru site-ului in CMS de unde se gestioneaza intreagul site. Eurodemont este o alta solutie informatica dezvoltata de administratorul site-ului, in fapt o solutie de gestiune piese, care genereaza documente contabile primare, balanta deseuri provenite din activitatea de dezmembrare auto, certificat de distrugere direct in serverul Manager VSU, un server cu o aplicatie dezvoltata pe un proiect european. Autoritatile implicate pot avea acces direct la toate certificatele de distrugere eliberate de firmele de dezmembrari auto, autorizate ISO 9001/2008 cu TUV Germania.

Piesele acestor societati se gasesc pe site-ul dezmembrari.ro in sectiunea piese auto din dezmembrari - firme. daca vorbim de realizari, sunt multe de spus, iar in spatele acestor eforturi, stau cativa oameni cu mii de ore in fata calculatorului pentru ca aceasta activitate sa fie una onorabila si respectata.

Niciun comentariu: