luni, 27 august 2007

Cum_ se pot identifica cei de la care cumparam piese SH

Pana acum cativa ani in urma, ne lasam in baza celor de la service. Aranjau ei tot, ne faceau rost de piese asa cum stiau ei iar noi le plateam pretul cerut, asa cum stiam noi. Mai gaseam cate un parc de dezmembrari auto in drumul nostru, dar fara prea mari reusite. De cand cu Internet-ul si cu aparitia paginilor de prezentare web in http://www.yahoo.com/ si http://www.google.com/ uneori chiar si http://www.msn.com/ , am scapat de partea publicitara in anunturile de la mica publicitate.
In prezent Internet-ul ne ofera o imensa plaja de servicii prin intermediul paginilor web, a site-urilor dedicate acestor servicii.
In 2001 a aparut primul site din Romania, dedicat pieselor provenite din dezmembrarile auto http://www.dezmembrari.ro/ Acest site a scos la lumina piesele din dezmembrari pentru toti cei care aveau un calculator si acces la Internet, publicitate pentru firmele/parcurile de dezmembrari care au reusit prin acest mijloc electronic sa isi comercializeze produsele de cele mai multe ori importate din tarile UE.
Nu intotdeauna Internetul ne fereste de cei pe care nu ar fi trebuit sa ii intalnim vreodata. Ii gasim pe Internet, in presa, pe strada peste tot. Cum ar trebui sa selectam un furnizor de piese second hand ?
La intrebarea acesta am nevoie si de sfaturile voastre, cei care parcurgeti aceste randuri.

Niciun comentariu: